İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı.

29.06.2021 13:04

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-5

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Soner Özgen Fakülte birincisine ödülünü takdim etti.

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-6

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Kenan Peker Fakültemiz ikincisine ödüllerini takdim etti.

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-4

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN ise genç mezunlara seslenerek, “ Hem sizlerin hem ailelerinizin hem de devletimizin büyük emek verdiği uzun ve zorlu bir süreci tamamlayıp mezun olmaya hak kazandınız. Bizler inanıyoruz ki; Fırat Üniversitesi ailesi içinde kendinizi geliştirmek ve geleceğe hazırlamak konusunda çok verimli ve güzel günler geçirdiniz. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-3

Mezuniyet töreninde konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER, bugün itibari ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 427 yeni mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "Tüm mezunlarımız büyüyen Türkiye ‘nin her kademesinde milli ve manevi duygularla bilgi ve beceriyle görev almaya hazırdır. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, rektör yardımcımız Prof. Dr. Soner Özgen, Fakültemiz ve Fırat Üniversitesi’nin tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Gençlere öğütlerimizi de unutmadık."dedi.

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-1

iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi-image-2

Haber kaynakları ve detaylar için Aşağıdaki Linkleri Tıklayın!...